Oilo pateak

Edozein momentutan gozatzeko aproposak.

Oilo pateak

Edozein momentutan gozatzeko aproposak.

Oilo ekologikoz egindako patea

Informazio +

Oilo ekologikoz egindako patea eskabetxean

Informazio +

Oilo ekologikoz egindako patea

Informazio +

Oilo ekologikoz egindako patea eskabetxean

Informazio +

Oilo ekologikoz egindako patea

Aske hazitako oiloarekin egina eta osagai ekologikoekin elikatua, gure pateak benetako zaporea eta testura leuna eskaintzen ditu.

    • Pisu netoa 100g.
    • Toki fresko eta lehorrean gorde.
    • Behin irekita, 7 eguneko epean kontsumitu.
    • Gomendagarria da urte bete pasa aurretik kontsumitzea.

Osagaiak

Oiloa, arrautzak, azenarioa, tipula, Ezpeletako piperra, gatza.

Oilo ekologikoz egindako patea

Aske hazitako oiloarekin egina eta osagai ekologikoekin elikatua, gure pateak benetako zaporea eta testura leuna eskaintzen ditu.

    • Pisu netoa 100g.
    • Toki fresko eta lehorrean gorde.
    • Behin irekita, 7 eguneko epean kontsumitu.
    • Gomendagarria da urte bete pasa aurretik kontsumitzea.

Osagaiak

Oiloa, arrautzak, azenarioa, tipula, Ezpeletako piperra, gatza.

Oilo ekologikoz egindako patea eskabetxean

Pate honek oilo ekologikoaren intentsitatea eta eskabetxearen azidotasun eta aroma berezia uztartzen ditu. Produktu zaporetsu eta berezia da, osagai naturalekin prestatua, zapore tradizionalak gustuko dituztenentzat. Ukitu berezia eta ingurumenarekiko errespetuz egina izateak desberdintzen du.

    • Pisu netoa 100g.
    • Toki fresko eta lehorrean gorde.
    • Behin irekita, 7 eguneko epean kontsumitu.
    • Gomendagarria da urte bete pasa aurretik kontsumitzea.

Osagaiak

Oiloa, arrautzak, azenarioa, tipula, oliba olioa birjina, sagardo ozpina, gatza.

Oilo ekologikoz egindako patea eskabetxean

Pate honek oilo ekologikoaren intentsitatea eta eskabetxearen azidotasun eta aroma berezia uztartzen ditu. Produktu zaporetsu eta berezia da, osagai naturalekin prestatua, zapore tradizionalak gustuko dituztenentzat. Ukitu berezia eta ingurumenarekiko errespetuz egina izateak desberdintzen du.

    • Pisu netoa 100g.
    • Toki fresko eta lehorrean gorde.
    • Behin irekita, 7 eguneko epean kontsumitu.
    • Gomendagarria da urte bete pasa aurretik kontsumitzea.

Osagaiak

Oiloa, arrautzak, azenarioa, tipula, oliba olioa birjina, sagardo ozpina, gatza.